Hvordan

Sådan deaktiveres Snap Map-funktion i Snapchat

Sådan deaktiveres Snap Map-funktion i Snapchat

Snapchat er en af ​​de mest innovative virksomheder derude. Det opdaterer konstant sin app inklusive nye funktioner, som vi aldrig har set før. Det føles som om Snapchat introducerer en ny funktion hver anden uge. For få dage tilbage introducerede Snapchat en anden funktion kaldet Snap Map. Funktionens kerneidee er, at du kan se dine venner på et interaktivt kort og omvendt. Derudover kan du se Snaps af populære begivenheder som sportsbegivenheder, nyheder og meget mere der sker over hele verden.

Med Snapchat's ord er funktionen introduceret, så folk ikke kun kan se, hvad deres venner laver, men også slutte sig til dem, hvis de vil. Men mange mennesker er freaked ud nu, hvilket måske også inkluderer dig. Det faktum, at alle kan se dig, hvor du er, forvandler appen til et stalkerparadis. Nå, ikke helt, Snap Map-funktionen er valgfri, og du kan vælge at deaktivere den. Så hvis du er lidt bekymret for at blive sporet, Sådan deaktiveres Snap Map-funktionen på Snapchat i Android og iOS:

Deaktiver Snap Map via Snapchat-indstillinger

1. Åbn Snap Map-indstillinger

Det er meget let at få adgang til indstillingsmenuen til dit Snap Map. Når du starter appen, bare klem ind i kamerasøgeren for at gå ind i Snap Map mode. Mens du er der, kan du zoome ind på kortet for at se, hvad der trender rundt omkring i verden. For at få adgang til indstillingerne skal du trykke på på ikonet for indstillinger øverst til højre som vist på billedet.

2. Vælg Hvem kan se din placering

På siden Snap Map-indstillinger kan du indstille dine præferencer for, hvem der kan se dig på kortet. Som standard vælges "Mine venner", hvilket betyder, at alle dine Snapchat-venner kan se dig på Snap Map. Her, hvis du vil, kan du også vælge, hvilke venner der vil have adgang til din placering. For at gøre det, bare tryk på "Vælg venner" og vælg de venner, som du vil dele din placering med.

Hvis du ikke vil give nogen adgang til din placering, aktiver "Ghost Mode". Nu kan ingen få adgang til din placering og se dig på Snap Map.

Deaktivering af Snapchats placeringstilladelse

Ovenstående trin vil sikre, at ingen af ​​dine venner eller nogen anden for den sags skyld har adgang til din placering. Dette forhindrer dog ikke Snapchat i at få adgang til dine placeringsdata. Hvis fortrolighed er din største bekymring, skal du deaktivere placeringstilladelser til Snapchat fra din telefons interne indstillinger. Men husk, efter at have gjort dette, vil du heller ikke være i stand til at bruge nogen af ​​Snapchats geo-filtre.

For at gøre dette på Android skal du bare gå til Indstillinger-> Placering-> Snapchat-> Apptilladelser og deaktivere adgang til placeringstilladelse.

iPhone-brugere skal bare gå til siden Indstillinger og rulle ned, indtil de finder Snapchat. Tryk på det, og vælg derefter Placering-> Aldrig. Det er det, det er så let.

SE OGSÅ: Hvad er Bitmoji, og hvordan man bruger det på Snapchat

Stop dig selv fra at blive vist på Snap Map

Snapchats nye funktion er sej, men den har modregnet nogle fortrolighedshensyn. At tro, at andre mennesker kan spore dig i realtid, er lidt foruroligende. Heldigvis har Snapchat også inkluderet indstillinger, der hjælper dig med at administrere dine placeringsindstillinger. Så kan du lide denne nye Snapchat-funktion og planlægger at bruge den, eller du vil deaktivere den, så snart du får den. Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.

Google-søgning, bag kulisserne
Google serverer mere end 1 milliard forespørgsler på en dag overalt og returnerer i gennemsnit kun 0,25 sekunder. Er du ikke nysgerrig efter, hvad der...
Se kort over UnFacebook World, hvor folk ikke bruger Facebook
UnFacebook-kortet blev oprettet af Ian Wojtowicz, studerende i billedkunst. Han mosede Facebook-forbindelseskortet, der blev frigivet af facebook i de...
Sådan låser du din Mac op med din iPhone
På dette års WWDC annoncerede Apple en funktion, der gør det muligt for folk med et Apple Watch at låse deres Mac op uden at skulle indtaste deres adg...