Hvordan

Sådan bruges YouTubes nye delefunktion

Sådan bruges YouTubes nye delefunktion

Når jeg er fri, bruges det meste af min tid på YouTube. Ligesom alle andre går jeg også ned på YouTubes kaninhul og spiller på enhver video, der kan synes interessant. Indimellem finder jeg muligvis en video, der bare er for god og skriger for at blive delt. Heldigvis gav YouTube os muligheden for at dele videoer på de forskellige sociale medieplatforme. Men hvis du ikke vil dele videoen offentligt, men bare med nogle af dine venner, var den eneste mulighed at dele linket til videoen gennem forskellige messaging-apps. Hvis du nogensinde havde forsøgt at gøre det, skal du vide, at hele processen var et stort rod, både for afsenderen og modtageren. Det ser ud til, at YouTube også var opmærksom på dette problem, da de lige har lanceret en ny delefunktion, som er ret cool. I dagens artikel skal vi vise dig alt, hvad der er at vide om YouTubes delefunktion, og hvordan du bruger den.

Hvad er YouTube Share?

Som du kunne have gættet ud fra navnet, er YouTube-deling en ny funktion inde i YouTube-appen, som giver dig mulighed for at dele videoer med dine venner uden at forlade appen. Bortset fra at dele videoen kan du også chatte med dine venner, hvilket tilføjer et samtaleaspekt til videodeling. Du kan også dele en video med flere kontakter på samme tid. Den bedste del er, at siden videoen deles i YouTube-appen, kan du se miniaturevisningen af ​​videoen, før du spiller den, så du ved, hvad du går ind i. Du kan også afspil videoen lige inde i chatten. Disse funktioner gør videodeling ret let og sjov. Lad os nu se, hvordan du bruger disse funktioner.

Sådan bruges YouTube Share

YouTubes opdateringsfunktionsopdatering rulles ud i etaper, og du modtager opdateringen om et par dage. Når du har modtaget opdateringen, en ny fane "Delt" vises i appen. Den delte fane indeholder alle de delte videoer og chats. Men inden du begynder at dele videoen, skal du tilføje kontakter, som du vil dele videoen med. Vejledningen nedenfor viser trinvise instruktioner til tilføjelse af kontakter og deling af videoer.

Der er tre måder, du kan tilføje kontakter i din YouTube-app. En ting at huske her er også, Når du har tilføjet en kontakt, modtager den anden part en underretning, og han / hun bliver nødt til at godkende din anmodning. Når den anden part godkender din forbindelsesanmodning, er det kun du, der kan dele videoer og meddelelser med hinanden.

1. Den nemmeste metode til at tilføje kontakter er ved at bruge deres Gmail-konto. Når du har trykket på fanen Delt, viser YouTube dig navnene på de personer, der er i dine Gmail-kontakter og har linket deres YouTube til den konto. Du kan finde dem kontakter under afsnittet "Du ved muligvis". For at tilføje sådanne kontakter er alt hvad du skal gøre, at tryk på knappen "tilføj kontakt" (markeret på billedet). Ved at trykke på knappen sendes en invitation, og kontakten tilføjes, så snart invitationen er accepteret.

2. Du kan også tilføje kontakter ved at dele invitationlinket via forskellige platforme såsom sociale medier, messaging, e-mails og så videre. At gøre det, tryk bare på knappen "Send invitationlink" og vælg derefter dit medium.

3. Endelig kan du send invitationslink direkte til dine telefonkontakter ved at trykke på "Find i telefonbogen" mulighed. Husk dog, at for at denne metode skal fungere, skal du give tilladelse til "kontaktadgang" til YouTube-appen, når pop op vises..

Som jeg nævnte tidligere, bortset fra at dele videoer, kan du også chatte med dine venner i YouTube-appen. Jeg tror ikke, at chatfunktionen er lanceret som en konkurrence med andre chatapps (Google har sin egen farve med chatapplikation), snarere er den der bare for at supplere videodelingsfunktionen. Med det ude af vejen er der to måder at dele en video på YouTube.

1. For det første kan du dele videoen, mens du ser den, ved at trykke på deleknappen. Så snart du trykker på deleknappen, appen viser dig nu muligheden "Del på YouTube" sammen med den sædvanlige "Del et link" -mulighed.

2. Du kan trykke på de kontakter, du allerede har tilføjet for at dele videoerne direkte med dem. Så snart du trykker på kontakten, åbnes et chatfelt. Her kan du skrive, hvad du vil sige, og derefter sende beskeden sammen med videoen ved at trykke på send-knappen.

3. Du kan også dele videoer med en person, der endnu ikke skal modtage eller acceptere din kontaktinvitation. For at gøre dette skal du vælge kontakterne under "Du kan vide". Eller du kan også bruge muligheden "TILFØJ KONTAKTER" til at gøre det samme. Modtageren modtager dog først en anmodning om forbindelse. Når han / hun accepterer anmodningen, leveres kun videoen.

4. Den anden måde at dele en video på er at gøre det inde fra selve chatten. Bare åbn enhver chat (en chat oprettes automatisk, når nogen accepterer din forbindelsesanmodning og omvendt), og tryk på deleknappen. Her vil du se alle dine nyligt sete videoer i kronologisk rækkefølge. Tryk på en hvilken som helst for at dele dem. Eller du kan søge i en hvilken som helst video fra søgefeltet og derefter dele den.

3. Deling af videoer med flere kontakter på én gang (gruppechat)

1. Hvis du vil dele en video med flere kontakter på én gang, skal du først trykke på deleknappen, mens du ser en video. Her, vælg så mange kontakter som du vil ved at trykke på dem. Skriv nu din besked (eller ej) og tryk på send-knappen.

2. Når du trykker på sendeknappen, opretter YouTube en ny gruppe med alle disse kontakter som medlemmer. Hvert medlem af gruppen kan se meddelelsen og videoen. Gruppen fungerer nøjagtigt som gruppechats på andre messaging-apps, hvilket betyder, at alle kan se hinandens meddelelser.

SE OGSÅ: 10 seje Chrome-udvidelser til YouTube, du skal bruge

Del videoer og chat med dine venner i YouTube-appen

Den nye delingsfunktion i YouTube-appen modtager en masse kærlighed og had på samme tid. Jeg elsker det personligt. Da funktionen er gemt inde i en separat fane, påvirker den ikke min normale brug. Begrænsningen af ​​at acceptere invitationen, før nogen kan dele en video, er en meget god foranstaltning. Dette sikrer, at du ikke bliver bombarderet med beskeder fra mennesker, du ved det ikke engang. Således giver YouTube brugerne rigelig kontrol over sin delefunktion. Man kan let ignorere det, hvis han / hun ikke vil bruge det. Men det er hvad jeg synes, og din mening kan afvige fra min. Så tjek funktionen selv og fortæl os dine tanker om emnet i kommentarfeltet nedenfor.

10 chokerende fakta, du ikke vidste om Bhopal-gastragedien
Sent om natten den 2. december 1984 var Indien vidne til en af ​​de mest forfærdelige industrielle lækager nogensinde. Det tog ikke kun mange liv væk,...
Sådan låser du din Mac op med din iPhone
På dette års WWDC annoncerede Apple en funktion, der gør det muligt for folk med et Apple Watch at låse deres Mac op uden at skulle indtaste deres adg...
Sådan migreres Windows 10 til en ny SSD
Opgradering til en SSD (Solid State Drive) er den bedste opgradering, du kan give til din computer. Uanset om du har en aldrende maskine, der sænker f...